update
02-07-2019

Update afsprakenstelsel beschikbaar

Een update van het afsprakenstelsel staat sinds 24 juni online. Deze nieuwe versie bevat onder andere wijzigingen die naar aanleiding van feedback van de logistieke sector zelf, werden doorgevoerd. 

Wijzigingen in het afsprakenstelsel worden doorgevoerd naar aanleiding van de meetings van de Change Advisory Board (CAB). Deze vormen een vast onderdeel van de roll-out van het iSHARE-afsprakenstelsel. De Stichting iSHARE organiseert het overleg om voorgestelde veranderingen - van CAB-deelnemers zelf of van andere logistieke organisaties - te bespreken en de stichting hierover te adviseren. De CAB bestaat uit medewerkers van organisaties uit de logistieke sector zelf. 

Het doel is de veranderingen volgens een gestructureerd en transparant proces door te voeren met minimale impact voor betrokkenen, zodat het afsprakenstelsel nu en in toekomst voldoet aan de behoeften van de sector.

Wilt u weten welke voorgenomen veranderingen de CAB bespreekt, volgt u dan de verslagen van de CAB-meetings in ons nieuwsoverzicht.

Ga naar de meest recente versie van het afsprakenstelsel iSHARE.