hpe sap
21-07-2019

SAP en Hewlett Packard Enterprise sluiten partnership met iSHARE

Softwarebedrijf SAP en technologiebedrijf Hewlett Packard Enterprise (HPE) zijn begin juli een partnership aangegaan met iSHARE. De twee toonaangevende organisaties werken al jarenlang samen, hebben beide een grote footprint in de logistieke sector en gaan een belangrijke rol vervullen bij de verdere adoptie van het afsprakenstelsel. 

Dankzij iSHARE sneller en accurater data delen via SAP-platform

Omdat iSHARE de uniforme, eenvoudige en veilige toegang regelt tot data, is het afsprakenstelsel een welkome aanvulling voor het SAP Cloud-platform voor API-management. 

Bedrijven die via hun SAP-platform onderling data delen zijn in staat om dankzij iSHARE op betrouwbare wijze te beschikken over data. iSHARE verzorgt de identificatie, authenticatie en consent.  Ook kun je data delen met bedrijven die wel iSHARE Deelnemer zijn, maar geen SAP-platform hebben. De voordelen daarvan zijn legio. Zo zijn bedrijven in staat om efficiënter te werken, beter te plannen, maar ook nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen op basis van data. 

Rojo Consultancy - SAP-partner en tevens iSHARE Implementatiepartner - heeft inmiddels een iSHARE-accelerator voor het SAP-platform ontwikkeld. Dankzij deze iSHARE-accelerator maken bedrijven snel en eenvoudig hun eigen SAP-omgeving geschikt voor het werken met iSHARE en kunnen zo beter innoveren binnen hun ecosysteem. Drastische aanpassingen aan bestaande systemen en connecties zijn daardoor niet nodig.

Ook voor blockchain

HPE - die infrastructuurproducten en -diensten levert voor de API-managementoplossingen en blockchainomgevingen van SAP – ziet ook mogelijkheden voor makkelijkere integratie met blockchainapplicaties. Partijen die werken volgens de iSHARE-afspraken worden op en buiten de blockchain vertrouwd. 

Maak kennis tijdens ICT & Logistiek

Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe partners van iSHARE is tijdens de vakbeurs ICT & Logistiek waar iSHARE samen met haar partners een prominente plek inneemt.

ICT & Logistiek vindt plaats van 5 – 7 november in de jaarbeurs in Utrecht. De stand van iSHARE en haar partners is te vinden in hal 1, stand E141.

Lees meer over de partnerships met SAP en HPE in de publicatie ‘Data delen op basis van vertrouwen’