Jorr IT
15-12-2019

Ook Jorr-IT Solutions treedt toe tot iSHARE stelsel

Jorr-IT Solutions, de in 2018 opgerichte leverancier van onder meer warehouse management en datahub systemen, heeft succesvol het toetredingsproces afgerond en is deelnemer geworden van het iSHARE-stelsel.

Juist omdat Jorr-IT Solutions zich richt op kleine tot middelgrote spelers in de logistieke sector met diverse ICT-diensten waaronder het eigen warehouse managementsysteem, betekent de toetreding van Jorr-IT Solutions weer een nieuwe en grote stap op weg naar drempelloos data delen voor iedereen in de logistiek. Jorr-IT Solutions werkt samen met Simply Deliver, tevens iSHARE Deelnemer.

Jorrit van der Weg, oprichter en naamgever van Jorr-IT Solutions, over de deelname aan iSHARE: “Het is goed dat iSHARE er is. Veel bedrijven willen wel data dalen en samenwerken maar weten niet hoe, of ze maken zich zorgen over de veiligheid. Wij richten ons specifiek op kleine tot middelgrote bedrijven in de logistieke sector waar deze zorgen vooral spelen en die nu met behulp van iSHARE ook data kunnen gaan delen en meedoen met de grotere spelers.”

Nu Jorr-IT Solutions officieel iSHARE Deelnemer is, is de eerstvolgende stap het iSHARE compatible maken van het eigen warehouse managementsysteem.

Verdere groei iSHARE

iSHARE is een initiatief van de Topsector Logistiek met als doel om data delen in de logistiek verder te stimuleren. Het afsprakenstelsel werd ontwikkeld door en voor de logistieke sector en is sinds 2018 beschikbaar. Sindsdien groeit het aantal deelnemers in de logistieke sector gestaag.

Op dit moment werken verscheidene logistieke organisaties en IT-bedrijven aan de implementatie van de technische specificaties van iSHARE in hun software of hebben dat inmiddels gedaan.