ICT & Logistiek
21-11-2018

iSHARE trekt volle zalen

ICT & Logistiek was een doorslaand succes. Meer dan duizend bezoekers bezochten de stand van iSHARE. Het enige minpuntje: het iSHARE Works-theater was veel te klein voor de onverwacht grote interesse.

De jaarlijkse vakbeurs in Utrecht trok dit jaar een recordaantal van 5552 bezoekers. Een groot deel daarvan kwam af op één van de dertien sessies in het iSHARE Works-theater. Het gevolg: het theater was veel te klein om iedereen een plek te kunnen bieden. 

De iSHARE-stand in de Jaarbeurs is - verdeeld over twee dagen - bezocht door maar liefst duizend mensen. Daarmee was de stand de op een na best bezochte stand van ICT & Logistiek. Kortom: iSHARE leeft in de logistieke sector.

Acht partners
De grote interesse in iSHARE is mede te danken aan de acht partners die op de stand aanwezig waren: Cargonaut, Portbase, Rijkswaterstaat, Globis, ECS International, UC Group, Secure Logistics en Yellowstar. 

De partners hebben niet alleen antwoord gegeven op de honderden vragen van bezoekers, maar ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de sessies in het iSHARE Works-theater. In alle openheid hebben zij gesproken over de eerste concrete toepassingen van iSHARE. Die verhalen vonden een gewillig oor bij de bezoekers.

Bekijk de reportage van ICT & Logistiek.