ICT & Logistiek
30-11-2017

Geslaagde beurs!

ICT & Logistiek van afgelopen week was een groot succes. We zijn met de honderden bezoekers aan onze stand, de volle sessies in het iSHARE Works Theater en de grote media-aandacht, dik tevreden. 

De vakbeurs ICT & Logistiek vond plaats van 28 tot en met 30 november. ICT & Logistiek is een belangrijke beurs die gemiddeld 20.000 bezoekers trekt  Het merendeel van de bezoekers bestaat uit logistieke organisaties en leveranciers van logistieke software.

iSHARE was, evenals vorig jaar, aanwezig met een eigen stand. In het iSHARE Works Theater waren er bovendien elk half uur sessies waarin partners vertelden over hoe iSHARE hen helpt bij het creëren van toegevoegde waarde of bij het oplossen van een specifiek operationeel probleem. Op de volgende sessies van partners konden bezoekers zich intekenen:

 

live transacties

Eerste live transacties met iSHARE

Naast presentaties werden ook de eerste live transacties met iSHARE door co-creatiepartners van iSHARE getoond op het scherm.

Gijs Burgers (Scheme Owner iSHARE), Casper van der Harst (Domain Architect bij Portbase), Ernst van de Graaf (IT Consultant bij Ritra Cargo) -en Orfeo Ost (R&D manager bij Yellowstar), toonden hoe een belangrijke feature van iSHARE - het delegeren van rechten om data in te zien - in de praktijk uitpakt.

Bekijk hier de video.

Tijdens de beurs vertelden verscheidene partners voor de camera welke business voordelen zij zien van iSHARE. Bekijk hier de video.