iSHARE
17-02-2020

Forse uitbreiding netwerk van iSHARE Implementatiepartners

iSHARE mag zich verheugen in een grote belangstelling van IT-partijen en consultancy bureaus die organisaties in de logistiek willen helpen om iSHARE te implementeren. Vanaf 1 februari zijn opnieuw drie partijen toegetreden tot het netwerk van iSHARE Implementatiepartners. Het netwerk telt nu twaalf iSHARE Implementatiepartners. 

Expertum, Innotractor en Teroco voldoen aan de voorwaarden die het stelsel stelt aan iSHARE Implementatiepartners, zij tekenden recent de partnership overeenkomst met de Stichting iSHARE.

Expertum is een IT-consultancybureau dat zich focust op SAP diensten. Van het geven van advies en de implementatie tot het beheer van SAP-diensten als HANA, Business Intelligence, Cloud, Governance Risk & Compliance en Application Lifecycle Management.

De Nederlandse scale-up InnoTractor gaat met haar blockchain oplossing DiLLaS data in de logistieke keten transparant maken, vertrouwen scheppen tussen partijen en SLA management faciliteren.

De Belgische startup Teroco wil met haar databots applicaties makkelijk met elkaar laten communiceren en daarmee processen efficiënter laten verlopen. 

Omdat iSHARE een gestandaardiseerde, eenvoudige en gecontroleerde toegang tot data regelt, is het afsprakenstelsel voor elk van deze partners een waardevolle aanvulling voor hun portfolio. 

Meer informatie, ga naar www.iSHAREworks.org/partners