Een vliegende start voor co-creatie
20-01-2017

Een vliegende start voor co-creatie

Het zal u niet zijn ontgaan: 2017 is hét jaar van co-creatie. 12 Januari vond de kick-off plaats bij Connekt. De leden van de technische en de functionele co-creatie werkgroepen gingen direct de week daarna aan de slag met het afsprakenstelsel.

Onze co-creatie deelnemers staan voor een pittige klus, want in korte tijd moeten ze met elkaar alle juridische, operationele, functionele en technische aspecten adresseren die komen kijken bij het ontwikkelen van het afsprakenstelsel. Ze doen dat door elk vanuit hun eigen specifieke (gebruikers)situatie naar de verschillende onderdelen van het afsprakenstelsel te kijken. Dat zorgt ervoor dat de afspraken zometeen aansluiten bij de praktijk. 

Om de twee weken komen deelnemers uit verschillende publieke en private organisaties bij elkaar om het afsprakenstelsel te bediscussiëren en te creëren. Zodat we de afspraken kunnen toetsen aan de praktijk.

Meer weten over het co-creatie proces, ga dan naar onze co-creatie pagina of bezoek onze Q&A's pagina.

Heeft u belangstelling voor co-creatie, maar heeft u zich niet tijdig gemeld of kunnen melden voor de co-creatie werkgroepen? Lees hier dan de mogelijkheden.