developers
21-11-2018

Developers: starten met iSHARE is nu nog eenvoudiger

De Developer Portal van iSHARE biedt steeds meer mogelijkheden. Mede op basis van feedback van de developers zelf voegen we doorlopend nieuwe functionaliteiten toe. Starten met iSHARE wordt steeds makkelijker.

Een belangrijke verandering is de nieuwe landingspagina. Daar vinden developers onder andere een snelle gids met een chronologische uitleg over de technische implementatie van iSHARE. 

Ook is nu een ‘Certificate Cheat Sheet’ ontwikkeld, die uitleg geeft over verschillende types certificatien, over de specifieke toepassingen daarvan binnen iSHARE en over het omzetten van certificaten in andere formats.

Meer downloads
Het aantal downloads op de Developer Portal is uitgebreid. Denk aan JSON-bestanden die voorbeelden geven van berichten of datamodellen. Of denk aan Postman-collecties waarin stukjes iSHARE alvast zijn ingevuld.

De Developer Portal geeft daarnaast duidelijker dan voorheen een overzicht van de functionaliteit die binnen de testomgeving en de productieomgeving van iSHARE beschikbaar zal zijn. Tot slot zijn de officiële iSHARE-specificaties en de specificaties van partijen uit de testomgeving bijgewerkt en weer volledig actueel.

Ga naar de iSHARE Developer Portal.