Ook efficiënter, goedkoper en sneller werken?

Dat kan nu. Met iSHARE kunt u met wie dan ook in de logistieke sector data delen. Ook met tot dusver onbekenden.
 

Hoe fantastisch zou ’t zijn als vervoerders real-time bij een collega kunnen checken of hun lading meekan met het transport van die collega? Een binnenvaartschipper op een veilige en gecontroleerde manier locatie-, lading- en reisgegevens kan delen met een andere schipper, rederij of binnenvaartterminal? Een community systeem met behulp van iSHARE de identiteiten van andere community systemen kan vertrouwen? Of een luchtvaartmaatschappij met iSHARE correcties in aangeleverde data real-time kan laten goedkeuren door een verlader? Met iSHARE kan dat.

Afspraken voor identity & access management

iSHARE is een afsprakenstelsel voor identificatie, authenticatie en autorisatie. Het afsprakenstelsel maakt het mogelijk dat iedereen met iedereen logistieke data kan delen. Ook met tot dusver onbekenden. Simpel. En gecontroleerd. Want de data eigenaar beslist te allen tijde wie toegang heeft tot welke data en op welke manier.

Voor wie?

Alle partijen die werkzaam zijn in de logistieke sector: alle modaliteiten, grote en kleine organisaties, publieke en private partijen, vragers en aanbieders van data en hun softwareleveranciers.

Interesse?

Heeft u interesse om met iSHARE aan de slag te gaan?

Ga naar Aan de Slag