Niet te laat
2017/01/29

Nog aanmelden?

Heeft u belangstelling voor co-creatie, maar heeft u zich niet tijdig gemeld voor de co-creatie werkgroepen? Niet getreurd. Ondanks dat de co-creatiesessies inmiddels zijn gestart en dat we dit proces niet willen en kunnen verstoren, zijn er wel andere mogelijkheden om bij te dragen. 

Het co-creatie proces is niet gebaat bij toe- en uitstroom van partijen. Het is een soort snelkookpan waarin meer dan 10 organisaties gedurende korte tijd zeer intensief met elkaar werken aan het afsprakenstelsel. Tussentijds instromen zou dit proces te veel vertragen. 

We willen de deur echter zeker niet sluiten voor andere geïnteresseerden. Want hoe meer verschillende organisaties het afsprakenstelsel beproeven, des te beter we de afspraken kunnen testen aan de praktijk. En hoe meer partijen het afsprakenstelsel direct toepassen, des te groter de kans op succesvolle sectorbrede implementatie!

Daarom zijn wij ook geïnteresseerd in organisaties die zich tussentijds melden en die daadwerkelijk aan de slag willen. Afhankelijk van de situatie, de wensen en mogelijkheden, kunnen organisaties in een soort schaduwproces de afspraken aan hun specifieke gebruikssituatie of use case toetsen. Of kan parallel aan het co-creatie proces een Proof of Concept worden ingericht. 

Wilt u weten hoe iSHARE ook uw organisatie kan helpen? Of heeft een specifieke vraag? Stuur ons dan een e-mail.