webinar
8 september, 2020 l webinar

Simpel, veilig en gecontroleerd data delen met de digitale vrachtbrief

Simpel, veilig en gecontroleerd data delen met de digitale vrachtbrief (eCMR) over diverse platforms. Het kan nu. Dankzij Single Access met iSHARE.

Gecertificeerde eCMR providers Collect + Go en Pionira gaan gegevens van eCMR uitwisselen met behulp van iSHARE. Hiermee worden gegevens uit de digitale vrachtbrief eenvoudig en gecontroleertoegankelijk voor uiteenlopende ketenpartijen.

Collect + Go en Pionira zijn onderdeel van het internationale Digi-Transit consortium. Digi-Transit is een netwerk van eCMR providers die data delen met overheidsinstanties en tussen eCMR platforms onderling mogelijk maken. eCMR providers die onderdeel zijn van Digi-Transit stellen op ritniveau hun platforms aan elkaar beschikbaar voor de afhandeling van transacties tussen ketenpartners. Wanneer een lading wordt afgehandeld door het ene platform en daarna door een tweede platform, dan wordt hiervoor de eCMR overdracht ondersteund. De gebruikers ervaren daarin een logische en gebruiksvriendelijke flow om de zending door te geven van de ene provider naar de ander. Dankzij Single Access met iSHARE zijn deze providers en hun klanten in staat om nog eenvoudiger en veiliger data te delen dan voorheen.  

Hoe dat precies werkt in de praktijk, dat leggen Hans Togtema (founder en CEO van C+G), Barry van Leuven, (managing director van Pionira) en Peter Jasperse (lid van het iSHARE Adoptie-team) uit in dit webinar.

Het webinar vindt plaats op dinsdag 8 september van 11 tot 12 uur. Wilt u deelnemen? Schrijft u zich dan zo spoedig mogelijk in.