Hewlett Packard Enterprise
4 april 2019 l Hewlett Packard Enterprise hoofdkantoor, Amstelveen

Creating business value in logistic networks by data sharing

Op 4 april a.s. organiseren Hewlett Packard Enterprise en SAP 'Creating business value in logistics networks by data sharing', een evenement waarbij de laatste inzichten op het gebied van data delen in de logistiek worden gedeeld met het publiek. Onderwerpen zoals Blockchain, Internet of Things en Afsprakenstelsels komen aan bod.

Het evenement is bestemd voor iedereen die actief is in de logistiek én zijn bedrijfsprocessen wil verbeteren door intensiever, makkelijker en gecontroleerder data te delen. Ook met partijen waar zij nu geen zaken mee doen en dus geen data mee delen.

Tijdens deze middag spreken Arie den Boer (Business Alliance Manager bij HPE), Serge Segboer (Customer Solution Manager bij SAP), Michiel Haarman (programmamanager van het Neutraal Logistiek Informatie Platform), Douwe Lycklama (Founding Partner van INNOPAY en iSHARE Lead) en Paul Ham (General Manager Business Development bij Europe Container Terminals).

Ook al doet de tekst op de website van HPE anders vermoeden, de bijeenkomst vindt plaats in het Nederlands. Deelname is gratis, inschrijven is noodzakelijk.

Voor meer informatie en inschrijven, ga naar de site van Hewlett Packard Enterprise.